Fine Art Photography
 
Newbornfotografie
Enkele jaren geleden maakte ik kennis met één van Amerika's grootste newbornfotografen. Ze kwam workshops geven in Belgie en ik was haar gastvrouw. Zo kreeg ik de kans om kennis te maken met een heel moeilijke maar ontzettend mooie fotografievorm.
Sindsdien ben ik uigegroeid tot echte newbornfotografe, en dankzij de uitgebreide scholing en grote ervaring zijn de resultaten van de sessies altijd opnieuw een stukje kunst. Tijdloze kunst, die je als ouder nog lang zal koesteren.
 
Een newbornsessie kan je slechts één keer laten doen, het moet gebeuren binnen de 10 dagen na uitgerekende datum en het is een unieke kans om die eerste momenten voor altijd op beeld te laten vastleggen.
 
We werken altijd met duurzame, iets exclusievere producten, waarin we het comfort en de veiligheid van de baby kunnen garanderen. Bovendien zorgen deze zaken er ook voor dat jullie beelden net dat tikkeltje meer hebben...
 
 
Kinderfotografie
Bij baby- en kinderfotografie moet je kind centraal staan. Onze achtergronden zijn zorgvuldig uitgekozen en zo neutraal mogelijk gehouden. Er is keuze uit enkele props, maar telkens blijft de eenvoud en het lichte vintage karakter van de beelden centraal staan.
 
Alles gebeurt op tempo van het kind, er wordt niets geforceerd.
 
Wenst u meer info over de sessies? Vraag vrijblijvend via mail de uitgebreide folder aan met alle info en prijzen. 
 
International association of Newborn Photographers

Qualified Newborn Photographer

Member of the Worldwide association

        of Newborn Photographers